Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 05.03.2023, 21:10   #1
oldfasi
Местный

По умолчанию Підсумок під АК

Браття, хто мені підкаже, який краще придбати підсумок під магазин АК, зараз роздивляюся різні варіанти, але хочеться такий, щоб дійсно якісний. Маєте на прикметі?
oldfasi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.03.2023, 21:14   #2
albelen36
Местный

Варіантів дійсно багато, але я за певний проміжок часу зрозумів, що краще українського виробника немає нікого, бо тільки українець розуміє для чого він це робить і для кого.
Тому собі багато чого купую саме у Велмет. У них можна знайти і підсумок під магазин AК https://velmet.ua/takticheskoye-snar...-1-coyote.html дійсно дуже зручний та має продумані деталі, за потреби регулюється під інші магазини, можна трохи затягнути та використовувати. На сайті є відео, можете подивитися повний огляд.
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.03.2023, 12:45   #3
Anistan
Новичок

Я даже не знаю
Anistan вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.03.2023, 13:21   #4
мелиса
Местный

Головне обрати якісний, а вже де купите, там купите. Тут треба, щоб він нормально служив та був зручний, бо на полі бою такий маленький елемент як підсумок відіграє велику роль.
мелиса вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.04.2023, 22:55   #5
vogik
Местный

Привет! Я знаю еще один классный военный магазин в Киеве https://killa.com.ua/ Поищите там товары, которые вам нужны. Тут очень много всего есть для военных, эта компания имеет многолетний опыт работы в сфере продажи военного снаряжения и экипировки, и они всегда готовы помочь с выбором товара. Также у них часто бывают акции и скидки на товары, поэтому стоит подписаться на рассылку.
vogik вне форума   Ответить с цитированием
Ответ