![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Доброго всім дня. Вирішила собі купити новий смарт-годинник і планшет. Але, нажаль, зараз маю мало коштів. Тому чекаю на чорну п'ятницю. В якому магазині будуть великі знижки?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Доброго дня і вам. Я щороку очікую на чорну п'ятницю. Це той день, коли є змога купити те, що хочеш з великою знижкою. На такий випадок у мене є надійний інтернет-магазин. Можу поділитися з вами посиланням.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
ДУже вам вдячна, що відгукнулися. Я відвідала декілька таких магазинів. Але там вибір невеликий, да і знижки не такі, як хотілося б. Підкажіть, де ви купуєте? Куди мені варто звернутися?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
В цему році очікуються знижки від 60% та вище в інтернет-магазині Алло. Я завжди там купую так як довіряю цему магазину найбільше. Що мене здивувало, так це якість товарів. Вже рік користуюсь кухонною технікою та не має взагалі ніяких нарікань. До того ж товар доставляють новою поштою а це навіть дуже зручно, не потрібно довго чекати. Якщо ви хочете дізнатись про перелік товарів які попадають під знижки в чорну п'ятницю https://allo.ua/ua/blackfriday/ переходьте по ссилці та ознайомтесь.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]()
У Comfy будуть знижки цілий тиждень!
|
![]() |
![]() |