![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Доброго дня. Їду в гості до друзів, у яких 2 місяці назад народилася дитина. Хочу щось подарувати для дитини.
Але не знаю що саме ) Порадьте класний варіант подарунку для малюка. Наперед вдячний. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Радив би вам перш за все вказати суму, на яку розраховуєте при виборі подарунку для дитини. Ви хочете іграшку придбати, скоріш за все, я правильно розумію?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Так, було б непогано купити саме щось розважальне для малюка. Що могли б порадити на такий бюджет? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Доброго дня. Для таких малюків треба щось розвиваючо-розважальне. Ваш бюджет дозволяє придбати іграшки досить хороші та цікаві. Можна глянути іграшки для кроватки, іграшки для купання дитини.
Можна купити ось такого плану іграшковий розвиваючий коврик https://babyshop.ua/ua/igrushki/igrovye-kovriki , які в досить класному асортименті можна подивитись на сайті магазину Бебішоп, наприклад. Це буде взагалі супер варіант для 2-х місячної дитини, яка же найбільшу частину свого часу проводить саме в лежачому стані. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Классная идея. Спасибо вам! Нам вот нужно будет ехать на крестины, рассмотрим и такой вариант.
|
![]() |
![]() |
![]() |