Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 17.03.2021, 09:29   #1
Вена
Местный

По умолчанию Металошукач

Скоро у чоловіка день народження. Останнім часом він захопився пошуком старовинних речей. Тому думаю доречно буде подарувати йому металошукач. Але я зовсім не розуміюсь в цих речах, тому потрібна ваша порада.
Вена вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.03.2021, 09:57   #2
Dera
Пользователь

До основних напрямів пошуку відносяться: глибинний пошук, підводний пошук, грунтової пошук. Існує великий сегмент спеціалізованих металодетекторів, націлених на підводний і глибинний пошук. З іншого боку, з багатьма підводними детекторами можна пройтися і по грунту, або використовувати спеціальну котушку для грунтового пошуку. Який саме напрямок зацікавив би вашого чоловіка? Від цього й відштовхуйтесь.
Dera вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.03.2021, 10:17   #3
provesor
Пользователь

Можна проконсультуватись в магазині, де плануєте купувати, в залежності від суми вам запропонують варіанти.
provesor вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.03.2021, 11:00   #4
Мальвинка
Местный

Цитата:
Сообщение от Вена Посмотреть сообщение
Скоро у чоловіка день народження. Останнім часом він захопився пошуком старовинних речей. Тому думаю доречно буде подарувати йому металошукач. Але я зовсім не розуміюсь в цих речах, тому потрібна ваша порада.
Чудовий подарунок але не беріть досить дорогий металошукач, ви не знаєте чи буде надалі чоловік продовжувати займатись цією справою. Тому для початківця підійде бюджетний варіант. В інтернет-магазині https://metalloiskateli.com.ua/uk широкий вибір, при необхідності є безкоштовна консультація менеджера магазину.
Мальвинка вне форума   Ответить с цитированием
Ответ