![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Підкажіть, будь ласка, чи реально в АТБ маркеті замовити доставку саме спаржі додому? Я раніше купував там тільки в магазині офлайн, але зараз не завжди є час ходити за покупками. Бачив, що в них працює онлайн-замовлення та кур’єрська доставка в деяких містах, проте не зовсім розумію, чи це стосується свіжих овочів, зокрема такого товару як спаржа. Можливо хтось вже оформлював подібне замовлення і може поділитися реальним досвідом, чи додається вона в кошик і чи нормально привозять без пошкоджень?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Так, я вже користувався доставкою з АТБ і можу сказати, що сервіс працює доволі зручно. Через онлайн-каталог можна обрати різні продукти, і коли спаржа є в наявності в конкретному магазині, вона відображається в списку товарів та додається в кошик без проблем. Після оформлення замовлення його збирають у магазині та передають кур’єру. Мені доставляли овочі свіжими й акуратно запакованими, тому загалом враження позитивні. Головне перевіряти доступність у своєму місті.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Тоді ще уточню: доставка працює тільки кур’єром до дверей чи можна забрати замовлення самостійно? І чи є різниця по часу доставки для швидкопсувних продуктів? Просто переживаю, щоб спаржа не втратила свіжість під час транспортування. Хочу розуміти, наскільки це практично для регулярних покупок, а не разова акція.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Після підтвердження замовлення працівники магазину комплектують його на місці, тому фактично ти купуєш той самий товар, що лежить на полицях. Далі можлива доставка кур’єром за вказаною адресою або варіант самовивозу з обраного магазину. У більшості міст сервіс працює досить оперативно, а продукти перевозяться в пакуванні, яке зберігає їхній стан. Тому спаржа може бути куплена в магазині АТБ і отримана з доставкою без необхідності особисто відвідувати супермаркет. |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|