Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 03.10.2025, 18:15   #1
Мартын
Местный

По умолчанию Хтось може порадити, який подрібнювач ставити у мийку?

Доброго дня. Хтось може порадити, який подрібнювач ставити у мийку? Я люблю порядок на кухні, але виносити залишки їжі щодня вже набридло. Хочеться щось більш сучасне й практичне.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.10.2025, 18:16   #2
Teer
Местный

У знайомих є — вони кажуть, що реально зменшує кількість сміття. Але я б не ставив, бо у нас старі труби й боюся, що може засмітити. Хоча вони запевняли, що все добре працює, і навіть старі комунікації витримують. Кажуть, головне — правильно встановити й не економити на монтажі. Мене ще трохи бентежить ціна, бо техніка недешева.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.10.2025, 18:16   #3
ardzo
Местный

А я от взагалі не бачив сенсу в такій техніці, поки не побував у друзів на кухні. Там усе працює тихо й безпечно. Ставлення змінилось. Вони показали, як кидають залишки овочів і навіть кістки — все перемелюється й змивається. Я був вражений, бо думав, що труби заб’ються. Тепер, чесно кажучи, сам замислююсь.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.10.2025, 18:17   #4
Парфонтий
Местный

Цитата:
Сообщение от ardzo Посмотреть сообщение
А я от взагалі не бачив сенсу в такій техніці, поки не побував у друзів на кухні. Там усе працює тихо й безпечно. Ставлення змінилось. Вони показали, як кидають залишки овочів і навіть кістки — все перемелюється й змивається. Я був вражений, бо думав, що труби заб’ються. Тепер, чесно кажучи, сам замислююсь.
У мене стоїть вже давно, і це справді річ, яка полегшує життя. Найперше — чистота. Відро без органічних решток, і на кухні немає запаху. Друге — труби. Подрібнене сміття не застрягає, навпаки, вода його вимиває. Третє — безпека. Усередині немає ножів, а отвір захищений гумовими пелюстками. І четверте — комфорт: шум мінімальний, навіть уночі не заважає.
Перед тим, як вирішив ставити, перечитав статтю про подрібнювач Франке там справді розкладено все по поличках. Завдяки їй зрозумів, що це не страшилка з фільмів, а нормальна побутова техніка. Тепер щодня використовую і тільки радий.
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Ответ