![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Доброго дня. Дружина хоче підстригти своє довге волосся і продати його вигідно. Може підкаже хтось, хто зіштовхувався з таким питанням і вдало продав своє волосся? Куди звернутись треба? Які умови та вартість?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Це залежить від багатьох факторів, таких як довжина, стан та колір волосся, а також потреба ринку. Але я дійсно чув, що деякі люди можуть отримати прибуток за своє волосся.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Так, знаю, що треба мати критеріії волосся, щоб його можна було вигідно продати. Але яка довжина має бути, які вимоги до якості волосся?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Привіт! Це залежить від багатьох факторів, таких як довжина, стан та колір волосся, а також потреба ринку. Знаю, що люди можуть отримати непоганий прибуток за своє волосся. Я пропоную вам ознайомитися з сайтом компанії Natural Hair https://naturalhairkiev.com/ . Вони спеціалізуються на виготовленні перукарських виробів з натурального волосся та мають досвід в даному напрямку. На їхньому сайті є всі деталі, які вам потрібні, включаючи вимоги до довжини та якості волосся, процес продажу, а також ціну, яку ви можете очікувати за своє волосся.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |