Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 02.03.2023, 00:11   #1
gonshchik_petr
Местный

По умолчанию Продаж волосся

Доброго дня. Дружина хоче підстригти своє довге волосся і продати його вигідно. Може підкаже хтось, хто зіштовхувався з таким питанням і вдало продав своє волосся? Куди звернутись треба? Які умови та вартість?
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.03.2023, 00:23   #2
Evo
Местный

Це залежить від багатьох факторів, таких як довжина, стан та колір волосся, а також потреба ринку. Але я дійсно чув, що деякі люди можуть отримати прибуток за своє волосся.
Evo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.03.2023, 00:33   #3
gonshchik_petr
Местный

Цитата:
Сообщение от Evo Посмотреть сообщение
Це залежить від багатьох факторів, таких як довжина, стан та колір волосся, а також потреба ринку. Але я дійсно чув, що деякі люди можуть отримати прибуток за своє волосся.
Так, знаю, що треба мати критеріії волосся, щоб його можна було вигідно продати. Але яка довжина має бути, які вимоги до якості волосся?
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.03.2023, 00:38   #4
German333
Местный

Привіт! Це залежить від багатьох факторів, таких як довжина, стан та колір волосся, а також потреба ринку. Знаю, що люди можуть отримати непоганий прибуток за своє волосся. Я пропоную вам ознайомитися з сайтом компанії Natural Hair https://naturalhairkiev.com/ . Вони спеціалізуються на виготовленні перукарських виробів з натурального волосся та мають досвід в даному напрямку. На їхньому сайті є всі деталі, які вам потрібні, включаючи вимоги до довжини та якості волосся, процес продажу, а також ціну, яку ви можете очікувати за своє волосся.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ