Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 16.03.2021, 14:48   #1
Nikki1661
Местный

По умолчанию Харчування

Чи слідкуєте ви за своїм режимом харчування? Я хочу скинути трохи зайвих кілограм і подруга порекомендувала переглянути свій раціон. От я думаю, що вартує додати, а від чого відмовитись?
Nikki1661 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.03.2021, 10:26   #2
Vlada
Местный

Звичайно, що потрібно правильно харчуватись і не тільки для того, щоб схуднути, але й для того, щоб бути здоровою та підтримувати свою форму. Вам слід проконсультуватись з нутриціологом чи з дієтологом на рахунок правильного харчування. Зможете поставити всі запитання та отримаєте відповіді.*
Vlada вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.03.2021, 09:14   #3
Vera166
Местный

Якщо ви турбуєтесь про власне здоров'я та здоров'я своєї сім'ї, тоді варто слідкувати за раціоном харчування. Ваш раціон повинен складатись зі здорових, корисних та збалансованих продуктів. У мене двоє дітей і я розумію важливість правильного харчування, саме в дитинстві закладається основа здоров'я та правильні звички. Тому я сама готу. їжу та привчаю своїх дітей, до того, що потрібно вживати достатню кількість овочів, фруктів, м'яса, риби та кисломолочних продуктів. З останнім у нас проблем нема, діти просто обожнюють йогурти та кефіри, їх я готую самостійно дома з використанням молока та закваски goodfood. Закваску не проблема купити, це можна зробити в аптеці чи замовити на сайті, проте яке молоко краще для йогурту https://goodfood.ua/blog/yak-vibrati...-dlya-jogurtu/ прочитаєте тут. Також в блозі знайдете всю необхідну інформацію про те як саме готувати йогурт чи іншу кисломолочні продукти в себе дома використовуючи мультиварку, йогуртниця чи звичайну каструлю. Насправді харчуватись корисно не так і важко, головне бажання!
Vera166 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.03.2021, 18:06   #4
phileosofos
Новичок

Смех

Цитата:
Сообщение от Vlada Посмотреть сообщение
Звичайно, що потрібно правильно харчуватись і не тільки для того, щоб схуднути, але й для того, щоб бути здоровою та підтримувати свою форму. Вам слід проконсультуватись з нутриціологом чи з дієтологом на рахунок правильного харчування. Зможете поставити всі запитання та отримаєте відповіді.*
спасибо!
phileosofos вне форума   Ответить с цитированием
Ответ