![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привет. Куда обратится, что бы сделать сайт-визитку?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Добрый день. Это работа не сложная, но нужно иметь навыки программирования, если хотите создать действительно хороший и интересный сайт. Обратитесь в студию https://mmix.ua/razrabatyivaem/sajtyi/ и вам помогут сделать сайт с нуля и по доступной цене.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Гость
|
![]()
Посмотрите здесь aircon-biz.ru
|
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Зараз якраз шукаю, хто б міг допомогти мені з розробкою сайту-візитки для мого салону. Хочу, щоб все виглядало акуратно, естетично, і щоб клієнтам було зручно знайти всю потрібну інформацію.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Теж свого часу шукала, кому довірити створення сайту-візитки для моєї логістичної компанії. Замовила у bitstudio розробку сайту-візитки мені сподобалось, що вони одразу зрозуміли, чого я хочу — лаконічний дизайн, зрозуміла структура, нічого зайвого. Вийшло саме те, що я уявляла, і навіть більше: адаптивний дизайн, базова SEO-оптимізація, інтеграція з месенджерами.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Пользователь
|
![]()
У вас є чудова нагода зв'язатися з креативною веб-студією Солар Діджитал, оскільки вони завжди відкриті для всіх клієнтів незалежно від масштабу. Вони мають як стандартні, так і індивідуальні пропозиції щодо розробки, які повністю відобразять специфіку вашого товару чи послуги, щоб у максимально вигідному світлі представити їх на ринку. На підтвердження цього пропоную подивитися їхні кейси.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Пользователь
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |