![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Шукаю інформацію, як правильно зробити гідроізоляцію стін у будинку. Чи є різні способи для цього, і які матеріали найбільш ефективні для стін? Чи потрібно враховувати якусь специфіку на етапі підготовки?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я використовував мембрану для гідроізоляції стін. Вона дуже зручна і ефективна, дає надійний бар'єр від води. Важливо перед нанесенням мембрани підготувати стіни: їх потрібно очистити від бруду і пилу, і ретельно перевірити на наявність тріщин. Я також додав спеціальну грунтовку перед нанесенням мембрани, щоб матеріал краще тримався.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Для стін я використовував проникаючі гідроізоляційні суміші. Вони ефективні в боротьбі з вологістю, особливо якщо стіни не дуже пошкоджені. Найголовніше — це ретельно очистити поверхню від старих покриттів та дефектів. А вже після нанесення суміші давайте їй час висохнути.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Вони враховують специфіку кожного приміщення: для одних стін потрібні інші матеріали, для інших — інші. Тому вони завжди роблять попередню оцінку і точно підбирають матеріал. Підготовка стін також важлива: їх треба очистити, вирівняти і добре висушити, щоб матеріал ліг рівно. Якщо цього не зробити, то всі матеріали просто не будуть триматися. Тому, якщо цікавить гідроізоляція стіни краще звертатися до фахівців, якщо хочеш отримати надійний результат. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |