Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 04.03.2025, 14:59   #1
Xiaomi
Пользователь

По умолчанию Де купити товари для котів?

Останнім часом я задумався над тим, де найкраще купувати товари для котів, адже хочу забезпечити своєму улюбленцю Мурчику найкращі умови. Раніше брав корм і наповнювач у звичайному супермаркеті, але помітив, що вибір там дуже обмежений, а якість не завжди відповідає очікуванням. Хотілося б знайти магазин, де є широкий асортимент: різні види корму, смачні ласощі, цікаві іграшки, а ще зручні лежанки чи навіть будиночки для котів. Додатково важливо, щоб були засоби догляду, бо Мурчик довгошерстий і потребує спеціальної гребінця. Хтось може підказати перевірене місце з адекватними цінами та якісною продукцією? Бажано, щоб був ще й зручний сервіс доставки, бо не завжди виходить виїхати в місто на пошуки всього необхідного.
Xiaomi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.03.2025, 15:02   #2
Mistika24
Местный

Я теж довго шукала магазин, де можна було б купити якісні товари для котів, адже мої хвостаті гурмани Бублик і Сімба мають свої вподобання і не все їдять або приймають до гри. Декілька місяців тому натрапила на чудовий зоомаркет MasterZoo і тепер купую все для котів лише тут https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/ . Асортимент величезний: є сухий і вологий корм різних брендів, натуральні ласощі, зручні когтеточки, стильні лежанки, іграшки на будь-який смак, а ще засоби гігієни, шампуні та навіть одяг для котів! Дуже подобається, що вони пропонують акції та знижки, а ще доставка швидка і зручна, що особливо актуально, коли терміново потрібен корм або наповнювач для лотка. Рекомендую тобі відвідати сайт цього магазину – там є все, що потрібно для твого Мурчика!
Mistika24 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ