Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 18.02.2025, 22:19   #1
RichardKous
Пользователь

По умолчанию любите читати, але не хочете витрачати зайві гроші?

Привіт, якщо ви як і я любите читати, але не хочете витрачати зайві гроші, я знаю як допомогти. Я теж фанат книг і постійно замовляю на Yakaboo, адже там один із найкращих виборів літератури в Україні. Але кожного разу, коли бачу фінальну суму в кошику, ловлю себе на думці: а чи можна заплатити менше? Виявляється, можна, і для цього існує сайт https://badseller.net/discounts/yakaboo Там зібрані найкращі промокоди, акції та знижки, які допоможуть вам зробити покупки значно вигіднішими. Я вже кілька разів користувався знижками звідти, і можу підтвердити — це працює! Наприклад, минулого місяця я знайшов там промокод на безкоштовну доставку, що особливо приємно, коли замовляєш важкі книги. Ще одного разу вдалося зекономити 10% на замовленні, і це дозволило купити ще одну книгу.
RichardKous вне форума   Ответить с цитированием
Старый 13.03.2025, 15:22   #2
Nirvanna
Местный

Замовляла книги на https://knigoland.com.ua , і це був чудовий досвід! Сайт зручний, легко знайти потрібну книгу, багато новинок і класики. Дуже сподобалось, що є відгуки та детальні описи. Оперативна доставка – отримала своє замовлення вже через два дні! Якість друку відмінна, все запаковано ідеально. Тепер буду купувати книги тільки тут! Рекомендую!
Nirvanna вне форума   Ответить с цитированием
Ответ