![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Всім привіт! Чи є у когось досвід накрутки підписників у Телеграмі? Дуже хочеться оживити канал, але не знаю, наскільки це ефективно. Чи справді такі підписники будуть залишатися на каналі і читати його?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я пробував накручувати підписників для свого каналу, але швидко зрозумів, що це не вирішує проблему залучення. Підписники з’явилися, але майже ніхто з них не взаємодіяв із контентом. У результаті канал виглядав «живішим» зовні, але реального ефекту це не дало.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Замовив якось підписників, коли тільки починав вести канал. Спочатку зрадів — кількість швидко зросла, але потім зрозумів, що ці люди просто мовчать. Активність була майже нульовою, і довелося шукати інші способи залучення аудиторії.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Окремо хочу відзначити, що сервіс дуже зручний у використанні: все робиться швидко, прозоро, і є підтримка, якщо виникають якісь питання. Я спочатку навіть написав їм у чат, щоб уточнити всі нюанси, і мені все детально пояснили. Зараз я впевнений, що Smmboost – це крутий інструмент для просування, який реально працює і допомагає досягти результатів. Якщо ви ще вагаєтесь, як і я колись, можу сказати одне – спробуйте, і ви побачите, як це змінює вашу сторінку! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |