Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 02.10.2024, 10:48   #1
Тимур
Местный

По умолчанию Ліхтар для кемпінгу

Потрібен компактний і легкий ліхтар для кемпінгу. Яку модель порадите, щоб було зручно брати з собою в подорожі, і де його можна придбати?
Тимур вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.10.2024, 13:17   #2
Игорь Данилов
Местный

Я раджу звернути увагу на ліхтар Fenix CL25R. Він компактний, важить лише 130 грамів і має яскравість до 300 люменів. Цей ліхтар зручний для кемпінгу, оскільки працює до 150 годин на низькому режимі. Його легко взяти з собою в подорожі. Замовляй кемпінгові ліхтарі тільки у офіційного дилера. Я взагалі завжди тільки там все і замовляю
Игорь Данилов вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.10.2024, 19:07   #3
Ритка
Местный

Мы такие фонари для ребят на фронт закупали - на самом деле они довольно мощные и хорошо очень заряд держат, так что однозначно я Вам их могу рекомендовать. И скажу Вам больше - потребность в хороших фонарях у ребят всегда есть, так что хороший поставщик в этом плане всегда на вес золота. Еще парням нужны беспилотники, но их достать уже существенно сложнее. Есть вот тут украинское конструкторское бюро, бпла https://www.usmt.com.ua/ где делают и вот как раз их беспилотники ребята отмечают как одни из лучших. Друзья, мы все должны помогать фронту, если хотим жить в независимой стране. Просто помните об этом.
Ритка вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.10.2024, 14:37   #4
millermark
Пользователь

Якщо шукаєте легкий і компактний ліхтар для кемпінгу, раджу звернути увагу на інтернет-магазин Stok.top. Тут я неодноразово замовляв спорядження для подорожей і завжди залишався задоволений. Ліхтарики, як YH-003 із міцного ABS пластику, дуже зручні: важать лише 57 грамів і мають світловий потік до 270 люменів. Ліхтарики в цьому магазині заряджаються через USB і працюють тривалий час, що ідеально підходить для кемпінгу. Stok.top став для мене надійним вибором завдяки широкому асортименту та частим знижкам. Рекомендую перевірити цей магазин, адже якість товарів та швидка доставка не підведуть у ваших мандрівках.
millermark вне форума   Ответить с цитированием
Ответ