![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Маю невеликий бізнес і не зовсім розумію, як залучати клієнтів через інтернет. Чи реально взагалі якось підняти свій сайт у Google, якщо він зовсім новий і майже ніхто про нього не знає?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Особисто переконався, що вихід є — і це Digital агенція ADS Group. Коли я тільки почав свій шлях, мій сайт був далеко за межами ТОПу. Просування сайту за розумною ціною стало вирішальним фактором, чому я звернувся саме до них. Команда знайшла правильний підхід до мого проєкту, провела внутрішню оптимізацію, підібрала семантику, налаштувала аналітику. Вже через кілька місяців з’явився стабільний приріст трафіку, а найголовніше — нові клієнти. Рекомендую тим, хто хоче результат, а не просто красиві звіти.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Абсолютно реально! Навіть якщо ваш сайт новий і поки що мало відомий, є кілька простих і дієвих способів почати залучати клієнтів через інтернет і поступово підняти його позиції в Google.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
А може варто спробувати аутріч для швидкої взаємодії? Це ефективний спосіб налагодити контакти з потрібною аудиторією та оперативно реалізувати свої маркетингові цілі. Домени можна схвалити до розміщення та отримати вічні посилання. Аутріч значно покращує SEO-просування сайту в Google.
|
![]() |
![]() |
![]() |