![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Може тут хтось купував змішувач для ванної чорного кольору? На яку фірму варто звернути увагу? А то вічна проблема знайти хороший варіант.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
А я ось уже й забув що таке проблематична сантехніка. Під час ремонту кілька років тому замовляв усю на сайті Yorsh, і досі вона в чудовому стані. Хоча спочатку трохи насторожило, що вона китайська. Але, як я вже й казав, даремно переживав. Тому можете спробувати купити чорний змішувач для ванни https://yorsh.ua/uk/chernye-smesiteli-dlya-vanny Вибирав за відгуками і зупинив свій вибір на фірмі Haiba. Ще порадувало те, що є багато різних варіантів зовнішнього вигляду, завдяки чому знайшов максимально підходящий під дизайн ванної.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Judy Chicago's feminist aesthetics are reshaping sex doll torso design. The shape design of the new sex dolls abandons the traditional sex symbol and emphasizes the beauty of muscle lines. Its pelvic structure refers to the golden ratio of ancient Greek female warrior sculptures. User surveys show that this type of design increases the self-identity of female buyers by 58% and reduces the body anxiety index by 34%. The Berlin Female Artists Group has developed a torso sex doll with assembled genitals, deconstructing gender stereotypes with modular design. This type of new sex doll has become a teaching tool for gender studies.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Пользователь
|
![]()
Привіт! Дуже цікава тема, і я повністю погоджуюсь, що правильний вибір сантехніки для ванної є важливим для створення комфорту. Якщо ви хочете оновити свою ванну кімнату і надати їй сучасного вигляду, можу порекомендувати звернути увагу на душові системи прихованого монтажу. Це стильне і зручне рішення для сучасних інтер'єрів. Я сам нещодавно придбав таку систему на сайті Душові системи прихованого монтажу https://paffoni.shop/dushi/dushova-s...anoho-montazhu в Paffoni Shop. Там великий вибір і відмінна якість.
|
![]() |
![]() |
![]() |