Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 27.05.2025, 15:41   #1
RichardKous
Пользователь

По умолчанию У мене Hyundai Tucson 2016 року з повним приводом

У мене Hyundai Tucson 2016 року з повним приводом, і нещодавно після поїздки на довгу дистанцію почав з’являтися характерний шум у задній частині авто. На СТО сказали, що, ймовірно, прийшов час замінити ступичний підшипник, а також варто перевірити стан задніх амортизаторів і пружин. Крім того, я планую профілактично замінити масло в роздатці та задньому редукторі, а також перевірити гальмівну систему — колодки й гальмівні диски. Хочу знайти інтернет-магазин, де зможу замовити всі необхідні запчастини з гарантією, а також переконатися в їхній сумісності з моєю конкретною комплектацією. Бажано мати можливість підбору по VIN-коду та отримати професійну консультацію, якщо виникнуть сумніви. Цікавить, чи пропонує CarHub запчастини як оригінальні, так і аналоги від перевірених виробників, як швидко відбувається доставка по Україні, та які є варіанти обміну або повернення у випадку, якщо деталь не підійде?
RichardKous вне форума   Ответить с цитированием
Ответ