Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Музыка, кино, театр, клубы...

Музыка, кино, театр, клубы... Музыка, кино, театр, клубная жизнь города...

Ответ

Опции темы
Старый 05.01.2025, 14:43   #1
Teer
Местный

По умолчанию Серіали з українським дубляжем

Постійно виникає проблема з пошуком серіалів в українському дубляжі. Зокрема, мене цікавить серіал «Дивні дива», але не знаю, де можна його подивитися. Порадьте, будь ласка, перевірені ресурси, де є якісний український переклад.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.01.2025, 15:05   #2
Builder
Местный

UAFLIX може бути тим сайтом, що ти шукаєш. У них дуже великий вибір серіалів, і що найголовніше — якісний український дубляж. До речі, я нещодавно бачив там трейлер до https://uafix.net/serials/divni-diva/sezon-5/ і це просто захват! Усі сезони, які вже вийшли, можна дивитися прямо зараз, а нові вони викладають одразу після перекладу. Це дуже зручно, особливо якщо чекаєш на улюблений серіал. До того ж сайт простий у використанні і без зайвої реклами. Думаю, він тобі точно підійде.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.01.2025, 15:36   #3
Teer
Местный

Круто, дякую за інформацію! Дуже радий знайти такий ресурс. Трейлер до «Дивні дива» виглядає супер, вже хочу подивитися. UAFLIX справді зручний, точно користуватимуся ним надалі.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Ответ