Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 18.12.2024, 14:14   #1
Arina
Пользователь

По умолчанию Як вибрати кондиціонер для квартири?

Доброго дня! Хочу придбати кондиціонер для двокімнатної квартири. Основні критерії: економічність, тиха робота та можливість охолоджувати одразу дві кімнати. Може, хтось порадить, який тип краще взяти і де вигідно купити?
Arina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.12.2024, 19:52   #2
Jasmin
Местный

Цитата:
Сообщение от Arina Посмотреть сообщение
Доброго дня! Хочу придбати кондиціонер для двокімнатної квартири. Основні критерії: економічність, тиха робота та можливість охолоджувати одразу дві кімнати. Може, хтось порадить, який тип краще взяти і де вигідно купити?
Доброго дня! Я вирішила подібне питання, звернувшись до інтернет-магазину «Євротехніка» https://condition.com.ua/ua/klimatic...nditsionery-ua Замовила мультиспліт-систему, яка охолоджує одразу дві кімнати. Консультанти допомогли підібрати модель з низьким рівнем шуму й високим класом енергоефективності. Дуже сподобалося, що доставка була швидкою, а монтаж зробили кваліфіковані спеціалісти. Можу рекомендувати цей магазин – і ціни адекватні, і сервіс відмінний!