Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Спорт, активный отдых, туризм

Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия.

Ответ

Опции темы
Старый 23.10.2024, 18:57   #1
gagarka
Местный

По умолчанию Підкажіть школу танців у Дніпрі — хочу спробувати різні стилі!

Привіт всім! Уже давно мрію спробувати себе в танцях, але досі не могла знайти відповідну школу, де викладають різні стилі. Хочу займатися як сучасними напрямками, так і чимось класичним. Якщо хтось має досвід або може порадити місце, буду дуже вдячна! Важливо, щоб були хороші викладачі та дружня атмосфера. Чекаю ваших порад!
gagarka вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.10.2024, 18:58   #2
Viktor099
Местный

Привіт! Дуже раджу звернути увагу на школу танців Freedom у Дніпрі. Я займаюся там вже декілька місяців і це найкращий досвід, який в мене був. Тут є безліч стилів на вибір — від класичних до сучасних, а викладачі справді майстри своєї справи. Атмосфера настільки приємна, що не хочеться йти після занять!

До речі, зараз можна записатися на безкоштовне пробне заняття, бо в них новий набір. Ось їхній сайт: https://freedom.dp.ua/ — заходь, не пошкодуєш!
Viktor099 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.10.2024, 19:01   #3
gagarka
Местный

Дякую величезне за пораду! Звучить саме те, що мені потрібно! Обов’язково подивлюся!
gagarka вне форума   Ответить с цитированием
Ответ