Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 30.09.2024, 22:51   #1
мелиса
Местный

По умолчанию Магазин зі шторами шукаю

Ми завершили ремонт у нашій квартирі і зараз шукаємо магазин, де можна придбати штори. Хотілося б обрати щось особливе, тому шукаємо широкий асортимент тканин і стилів. Можливо, порадите надійного продавця?
мелиса вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.09.2024, 23:39   #2
Mylik
Местный

Вітаю з завершенням ремонту! Це завжди радісний момент, коли можна починати облаштовувати інтер’єр і додавати затишок. Щодо штор, можу порекомендувати кілька місць, де точно знайдете великий вибір тканин і стилів:

Сайт "Люкс Текстиль" — дуже великий асортимент, є як класичні варіанти, так і щось більш сучасне або незвичайне. У них можна замовити штори під індивідуальний розмір, і вони допоможуть підібрати тканини та фурнітуру.

"Jysk" — якщо ви шукаєте щось доступне за ціною, але якісне, у Jysk часто буває хороший вибір готових штор різних стилів. Це чудовий варіант для швидкого рішення, а якість у них завжди на висоті.

Магазини "Zara Home" або "IKEA" — якщо хочеться чогось стильного та естетичного, ці магазини завжди пропонують цікаві варіанти, які ідеально впишуться у сучасний інтер’єр.

Магазини тканин та індивідуальне замовлення — якщо хочеться чогось унікального, можна піти в спеціалізований магазин тканин, вибрати вподобану тканину і замовити пошив штор. Це забезпечить вам саме той результат, який ви хочете, і відчуття справжньої індивідуальності.

Успіхів у пошуку і нехай штори стануть останнім штрихом, який додасть вашому новому інтер'єру тепла та затишку! 😊🪟
Mylik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.10.2024, 21:10   #3
albelen36
Местный

А може хтось порекомендує щось більш конкретне? Бо я дивилась там, проте нічого підходящого так і не зайшла
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.10.2024, 21:12   #4
oldfasi
Местный

У моїй маленькій квартирі кухня є не лише місцем для приготування їжі, а й затишним куточком для навчання. Я шукала штори, які б не тільки виглядали стильно, а й забезпечували комфорт під час навчання. Після звернення до ВР-Текстиль я знайшла те, що шукала! Я обрала легкі штори для кухні https://vrtextil.com.ua/shtory-dlia-kukhni/ нейтрального кольору, які прекрасно розсіюють світло. Це не тільки покращило естетику кімнати, а й зробило її більш затишною для моїх занять. Я задоволена покупкою і всім раджу заглянути до них для вибору штор, які справді змінюють інтер’єр!
oldfasi вне форума   Ответить с цитированием
Ответ