Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 05.07.2024, 19:24   #1
Беляна
Новичок

По умолчанию Вікові зміни на обличчі

Не так давно я почала помічати зморшки а своєму обличчі. Раніши чи то не помічала, чи не звертала уваги, а можливо їх просто не було. Тепер треба купуваи якісь крема, щоб зупинити старіння шкіри. Що порадите?
Беляна вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.07.2024, 19:39   #2
Sharana
Новичок

Скоріш за все ви просто не звертали на це увагу. Зморшки не з"являються відразу. Що стосується засобів, для їх зменшення, то думаю таких не має. Але можете пошукати щось таке, що буде стримувати появу нових.
Sharana вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.07.2024, 19:43   #3
Адамина
Пользователь

Перш за все з такою проблемою, як описала авторка, треба вміти правильно підбирати антивікові засоби. Саме це і буде першою допомогою від зморшків. Адже не правильно підібрані крема стимулюють появлення змін на шкірі обличчя. Я рекомендую перейти по ссилці https://aphrodite.ua/uk/13-dlya-oblichchya Там ви точно зможете підібрати потрібний саме вам крем для обличчя в залежності від вашого віку і вашого типу шкіри.
Адамина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.07.2024, 14:10   #4
Волан Де Морт
Новичок

Цитата:
Сообщение от Беляна Посмотреть сообщение
Не так давно я почала помічати зморшки а своєму обличчі. Раніши чи то не помічала, чи не звертала уваги, а можливо їх просто не було. Тепер треба купуваи якісь крема, щоб зупинити старіння шкіри. Що порадите?
це нормально, всі ми старіємо але, щоб підібрати догляд треба не тільки враховувати ваш вік але і тип шкіри
Волан Де Морт вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.07.2024, 14:23   #5
Milana
Пользователь

Оце точно) класного дерматолога мати про запас)
Milana вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.08.2024, 15:02   #6
krisi
Пользователь

Важливо знайти надійну компанію, яка пропонує перевірену продукцію. Можете порадити, де замовити косметичні препарати?
krisi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.08.2024, 11:12   #7
albelen36
Местный

Для мене важливо мати здоровий та доглянутий вигляд. Саме тому я звернула увагу на косметику від mastelli https://mastelli.com.ua/ каталог мастеллі вразив зручним інтерфейсом та зрозумілими описами товарів. Особливо потішило, що всі засоби гіпоалергенні та підходять для чутливої шкіри. Замовила декілька продуктів, і вони швидко прийшли. Відразу відчула покращення: шкіра стала більш м'якою та зволоженою. Тепер це моє улюблене місце для покупок.
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 19.08.2024, 14:46   #8
Ритка
Местный

Від цього, на жаль, нікуди не втекти, так що напевно Вам треба дивитися у бік гарної якісної косметики, яка Вам дозволить продовжити молодість. Я ось цей крем проти зморшок використовую - дуже його рекомендую. Ви будете вражені тим, наскільки натуральна косметика в цьому питанні ефективна.
Ритка вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.09.2024, 16:47   #9
mila25
Местный

На сайті profistyle.in.ua, в доволі великому асортименті представлені професійні креми з ретинолом. Собі я в цьому магазині придбала антивіковий крем з ретіналем та бакучіолом Transparent Lab Retinal Age Reverse Cream. Його мені швидко доставили кур'єрською службою.

mila25 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ