![]() |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Не так давно я почала помічати зморшки а своєму обличчі. Раніши чи то не помічала, чи не звертала уваги, а можливо їх просто не було. Тепер треба купуваи якісь крема, щоб зупинити старіння шкіри. Що порадите?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Новичок
|
![]()
Скоріш за все ви просто не звертали на це увагу. Зморшки не з"являються відразу. Що стосується засобів, для їх зменшення, то думаю таких не має. Але можете пошукати щось таке, що буде стримувати появу нових.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Перш за все з такою проблемою, як описала авторка, треба вміти правильно підбирати антивікові засоби. Саме це і буде першою допомогою від зморшків. Адже не правильно підібрані крема стимулюють появлення змін на шкірі обличчя. Я рекомендую перейти по ссилці https://aphrodite.ua/uk/13-dlya-oblichchya Там ви точно зможете підібрати потрібний саме вам крем для обличчя в залежності від вашого віку і вашого типу шкіри.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Новичок
|
![]() Цитата:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Пользователь
|
![]()
Оце точно) класного дерматолога мати про запас)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Пользователь
|
![]()
Важливо знайти надійну компанію, яка пропонує перевірену продукцію. Можете порадити, де замовити косметичні препарати?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
Для мене важливо мати здоровий та доглянутий вигляд. Саме тому я звернула увагу на косметику від mastelli https://mastelli.com.ua/ каталог мастеллі вразив зручним інтерфейсом та зрозумілими описами товарів. Особливо потішило, що всі засоби гіпоалергенні та підходять для чутливої шкіри. Замовила декілька продуктів, і вони швидко прийшли. Відразу відчула покращення: шкіра стала більш м'якою та зволоженою. Тепер це моє улюблене місце для покупок.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Местный
|
![]()
Від цього, на жаль, нікуди не втекти, так що напевно Вам треба дивитися у бік гарної якісної косметики, яка Вам дозволить продовжити молодість. Я ось цей крем проти зморшок використовую - дуже його рекомендую. Ви будете вражені тим, наскільки натуральна косметика в цьому питанні ефективна.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Местный
|
![]()
На сайті profistyle.in.ua, в доволі великому асортименті представлені професійні креми з ретинолом. Собі я в цьому магазині придбала антивіковий крем з ретіналем та бакучіолом Transparent Lab Retinal Age Reverse Cream. Його мені швидко доставили кур'єрською службою.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |