![]() |
|
Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#21 |
Местный
|
![]()
Посмотрите на сайте магазина "Wiking" продается армейская тактическая обувь https://wiking.ua/ru/catalog/obuv/ Муж себе заказывал обувь на зиму и осень у них, качеством ее остался доволен, говорит очень удобная и комфортная. Цены для такой хорошей обуви вполне приемлемые.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Пользователь
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Пользователь
|
![]()
Друзі, а так щоб повністю підібрати військовий комплект в яких магазинах краще дивитись?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Местный
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Местный
|
![]()
От і мені так здається. Усе необхідне військове спорядження можна спробувати замовити через воєнторг Defpoint . Точно знаю, что асортимент цього інтернет-магаину дуже добре підібраний, ціні адекватні та доставка замовлень працює максимально оперативно. Тому можна пробувати, адже сам ресурс є реально перевіреним і я там особисто вже декілька разів купував спорядження.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Местный
|
![]()
Зараз як ніколи актуальна покупка таких товарів, тому шукаю для себе де можна замовити товари для військових, бо працюю волонтером та часто поступають запити сами на одяг та різну амуніцію
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Местный
|
![]()
Я зможу допомогти вам, я теж займаюся закупками для військових і маю невеликий список хороших компаній, які можуть надати військову амуніцію за адекватними цінами та гідною якістю. Так, наприклад є чудовий український військторг VOJAK https://vojak.com.ua/ тут можна знайти дуже багато для військових - рекомендую зазирнути до них на сайт і погортати каталог. Ціни приємні, доставка швидка.
|
![]() |
![]() |
![]() |