![]() |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Здравствуйте, посоветуйте хорошую больницу для лечения онкологии. Особенно интересно мнение тех ,кто уже победил этот недуг
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Всё областные онко центра хорошие,в плане того ,что они занимаются лечением онкологии не один день и уже на опыте и вам помогут,в некоторых онко центрах бывает даже предлагают экспериментальное лечение
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Ви знаєте, я на жаль стикалася з цим діагнозом. Довго вибирала де проходити лікування, в результаті зупинилася на онкологічний центр в Туреччині. Цей медичний центр зараз входить в десятку кращих у світі і у них сучасні методики лікування онкології. Плюс до всього висококваліфіковані лікарі світового рівня. Завдяки їм, я поборола цей недуг, тому від душі раджу цю клініку і вам.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Пользователь
|
![]()
Процес лікування дуже складний, та й ремісія може в будь-який момент припинитися, а коли рак повертається, то сил вже набагато менше, ніж першого разу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Местный
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
А як зазвичай рак виявляють...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]() У всіх по-різному насправді..... Хтось сам звертається до лікаря бо щось його турбує. А комусь просто під час профілактичного огляду озвучують підозри на це страшне захворювання.... Реально історій тисячі із життя може бути. Ось цікава стаття, як виявити рак на ранніх стадіях , раджу її вам почитати. Усім нам потрібно максимально уважно ставитись до свого здоров'я. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Новичок
|
![]()
Можливо хтось знає гарний медичний заклад у Львові? Також цікавить обстеження і лікування раку..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Местный
|
![]()
Про турецкое лечение, в том числе и онкологических заболеваний, можно почитать тут https://u-news.com.ua/151308-globalm...-v-turcii.html . В этой стране, многие клиники специализируются в первую очередь именно на онкологии, но также успешно лечат и другие заболевания.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Пользователь
|
![]()
Рак легко излечим на первой стадии. Мне доктор удалил опухоль и сказал: "От этого рака Вы теперь не умрёте".
|
![]() |
![]() |
![]() |