![]() |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Вітаю! Планую покупку термосумки для виїздів на природу, але ніяк не можу вирішити з об'ємом. Чи варто брати велику модель про запас, чи краще обійтися середньою, щоб вона не займала пів багажника?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Тут усе залежить від того, на скільки днів ти зазвичай їздиш і скільки людей у компанії. Якщо це короткі виїзди на день-два самотужки або вдвох, то величезний коробок буде тільки заважати і займати зайве місце. Але якщо плануєш компанію, то краще дивитися на місткі варіанти. Я раджу зайти в інтернет-магазин Flagman, де є чудова велика термосумка https://flagman.ua/termosumky/c174652 та багато інших зручних модифікацій для туризму. У них у каталозі детально вказані розміри, тож ти зможеш реально оцінити габарити. Я колись узяв містку модель і жодного разу не пошкодував, бо туди вільно поміщається все необхідне на тривалу сесію. Подивися їхні товари на сайті та вибери те, що пасує під твій стиль поїздок.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
У мене термосумка середнього розміру, і для більшості поїздок її цілком вистачає. Вона не займає багато місця в багажнику, але при цьому вміщує їжу й напої на кількох людей. Думаю, велику модель є сенс брати лише тоді, якщо ви часто виїжджаєте великою компанією або на цілий день. Для звичайних пікніків середній об'єм, на мій погляд, набагато практичніший.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|