Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 04.06.2026, 13:41   #1
Xiaomi
Местный

По умолчанию Веб-студія ProSEO

Нещодавно шукав нормальних сеошників для створення сайту під невеликий бізнес, і після кількох невдалих спроб звернувся до веб-студії ProSEO https://proseo.com.ua/ . Якщо чесно, спочатку ставився скептично, бо зараз багато студій обіцяють “ідеальний результат”, а по факту все затягується на місяці. Але тут ситуація виявилася зовсім іншою. Мені сподобалося, що команда реально вникає в задачу, а не просто робить шаблон “аби було”.

Замовляв розробку сайту та базову SEO-оптимізацію. У процесі постійно були на зв’язку, пояснювали незрозумілі моменти людською мовою, а не технічними термінами. Дизайн зробили сучасний, без перевантаження, сайт нормально працює і на телефоні, і на комп’ютері. Окремий плюс — адекватні правки без суперечок і затягувань.

Що ще сподобалось — не намагалися нав’язати купу зайвих послуг. Видно, що хлопці працюють на репутацію та довгострокову співпрацю. Якщо комусь потрібна нормальна веб-студія для створення або просування сайту, можу рекомендувати цю веб-студію. У мене залишилися тільки позитивні враження від співпраці.
Xiaomi вне форума   Ответить с цитированием
Ответ