![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
В мене ситуація: кредит у банку взяв кілька років тому, але умови змінилися. Спершу відсоткова ставка була прийнятною, а потім банк у односторонньому порядку її підвищив. Тепер виплачувати майже нереально. Чув, що можна оскаржити такі зміни через суд. Чи це дійсно можливо? Бо я боюся витратити час і гроші, а результату не буде. Хтось стикався з такою проблемою? Чи юристи реально можуть знизити відсоткову ставку та списати частину боргу? Буду вдячний за поради, бо ситуація дуже напружена.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Це цілком можливо. Багато банків прописують у договорах умови, що порушують закон, зокрема підвищення відсотків без згоди клієнта. Такі пункти можна визнавати недійсними. Юристи компанії Правда https://anticollector.in.ua/ мають практику у подібних справах і часто домагаються зниження відсоткових ставок, а іноді й списання штрафів чи пені. Це робиться через аналіз договору, виявлення незаконних положень і подання позову до суду. Ви нічого не втрачаєте, адже навіть консультація покаже, чи є у вас шанси. У багатьох випадках клієнти отримують суттєве зменшення заборгованості, тому спробувати точно варто.
|
![]() |
![]() |
![]() |