![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
Регистрация: 29.01.2019
Сообщений: 919
|
Вітаю форум! Намагаюся урізноманітнити вечерю, бо втомився від смаженого. Бачив рецепт тушеної риби з овочами в духовці — звучить просто і корисно. Але не знаю, як правильно приготувати, щоб риба не розвалилася, і скільки часу це займе. Хтось робив таке вдома?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
Регистрация: 02.02.2019
Сообщений: 706
|
Тушена риба з овочами — супер варіант для здорового харчування, особливо в духовці, бо не треба стояти біля плити. Бери філе, додавай моркву, цибулю, болгарський перець — і вперед. Готується десь 30-40 хвилин при 180 градусах. Якщо шукаєш точний рецепт, глянь https://ovosch.org.ua/tushena-ryba-z...my-v-duhovczi/ Там усе покроково, з порадами по приправам. Виходить соковито і ароматно!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
Регистрация: 26.07.2021
Сообщений: 199
|
Вітаю! 😊
Так, я не раз готувала тушену рибу з овочами в духовці — дуже смачна й легка страва, особливо якщо хочеться чогось корисного. Щоб риба не розвалювалася, раджу обирати філе щільних сортів (наприклад, хек, тріска або дорадо), загортати у фольгу або запікати в формі з кришкою. Можна навіть викласти овочі «подушкою» під рибу — так вона не пригорить і залишиться соковитою. Час приготування — орієнтовно 25–30 хвилин при 180–190°C. Головне — не перетримати, бо риба дуже швидко доходить до готовності. Успіхів на кухні! |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|