![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! Зараз планую невеликий ремонт у квартирі, і от застряг саме на виборі фасадів для кухні. Хочу, щоб воно виглядало стильно, але при цьому витримувало щоденне готування. Читав, що є МДФ, акрил, шпон і масив, але все звучить заплутано. Який матеріал кращий для фасаду на кухню, якщо готую майже щодня?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я теж свого часу довго ламав голову. В мене стоїть МДФ у фарбі вже 4 роки, то скажу чесно: легко миється, кольори не вигоріли. Але є нюанс — на глянцевих поверхнях сліди від пальців видно постійно, доводиться частіше протирати. Як на мене, це нормальний компроміс, але треба бути готовим, що ідеальної чистоти добиватись доведеться щодня.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
У моїх батьків фасади з масиву дерева. Виглядає шикарно, теплий класичний стиль. Але дерево трохи «живе» — від вологи чи спеки може деформуватися. І ще воно дороге в догляді, раз на кілька років оновлюють покриття. Тому я собі на нову кухню дерево не планую, хоча естетика — беззаперечна.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Дуже рекомендую почитати статтю на цьому сайті, там гарно розкладено: які бувають стилі фасадів, з яких матеріалів роблять, і як вибрати під свій стиль життя. Саме завдяки цій статті я зрозумів, що для мене важливіше не краса з Pinterest, а функціональність, і не шкодую про свій вибір. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |