Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 08.05.2025, 19:12   #1
German333
Местный

По умолчанию Які зараз ціни на vps сервер в Україні?

Які зараз ціни на VPS сервер в Україні? Хочу взяти щось стабільне для невеликого проєкту, але щоб не переплачувати. Цікавлять як віртуальні машини з SSD, так і з NVMe, але головне — стабільність, хороша підтримка і нормальний аптайм. А ще було б непогано, щоб ціни не сильно кусались і щоб були гнучкі тарифи під різні потреби. Можливо, хтось користується і може щось порадити з власного досвіду?
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.05.2025, 19:12   #2
Arkids
Местный

Можу поділитися своїм досвідом, бо вже майже пів року орендую VPS для онлайн-магазину. Важливо було, щоб сервер стабільно працював і не падав у найвідповідальніший момент. Обрала вітчизняного провайдера, ціни були доволі помірні, є можливість змінювати конфігурацію, якщо проект розростається. Ще великий плюс — українська підтримка, все можна оперативно вирішити, навіть у вихідні. До того ж, швидкість і затримки значно менші, ніж коли користувалась серверами за кордоном. Як на мене — цілком виправдана інвестиція.
Arkids вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.05.2025, 19:12   #3
Vkot
Местный

Я трохи з іншого боку зайшов — VPS потрібен був для особистого VPN та хостингу кількох сайтів. Взяв базову конфігурацію і не прогадав. Найбільше сподобалось, що сервер розгортається швидко, не потрібно довго чекати. Панель керування інтуїтивно зрозуміла, навіть якщо ти не сильно технічний, зможеш сам все налаштувати. Ресурси виділені справжні, без overselling. За місяці використання жодного разу не було довготривалого даунтайму, максимум — технічне обслуговування кілька хвилин. Це значно кращий досвід, ніж з дешевим shared-хостингом, який постійно глючить.
Vkot вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.05.2025, 19:12   #4
gonshchik_petr
Местный

Використовую VPS уже більше року і можу сказати, що це абсолютно інший рівень зручності та контролю над проєктами. У мене на одному сервері крутиться кілька проектів, і жодного разу не було ситуації, щоб щось лягло без попередження чи пояснення. Дуже задоволений тим, як все працює, особливо коли порівнюю з попередніми варіантами.
Якщо чесно, одним з найкращих рішень для мене був перехід на vps сервер від HostZealot. Їхня техпідтримка реально на рівні: відповідають швидко, допомагають навіть у складних технічних питаннях. Ще один плюс — стабільна робота без сюрпризів, можна розвивати навіть складні рішення. З часом додав більше ресурсів — жодних труднощів, просто все працює.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Ответ