![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт усім! Я власниця середнього виробничого бізнесу, і зараз серйозно замислююся над впровадженням ERP-системи. Хочу автоматизувати процеси, бо вже важко контролювати всі напрямки — виробництво, постачання, логістику, фінанси, HR. Частина даних у Excel, щось у старій бухгалтерській програмі, щось у головах співробітників. Це створює хаос. Зараз розглядаємо варіант впровадження BAS ERP. Але мені страшно: як зрозуміти, що саме нам потрібно? Як оцінити обсяг доробок і не потрапити в пастку "нескінченного впровадження"? І взагалі — чи справді це працює, і як довго триває процес? Хто вже проходив цей шлях, поділіться досвідом!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я — фінансовий директор у компанії, яка рік тому впровадила BAS ERP, і можу сказати — це було стратегічно правильне рішення. До ERP у нас були схожі проблеми: розрізнені системи, ручне зведення звітів, постійні помилки. BAS ERP допомогла нам об'єднати все в одну інформаційну систему — бюджетування, планування, фінансовий облік, CRM, логістику, навіть WMS для складів. Тепер я бачу всю картину в реальному часі: де гроші, які витрати, що з ліквідністю. Ми використовуємо платіжний календар, автоматично формуються звіти й навіть отримуємо основні показники на e-mail та смартфон. Щоб не втратити контроль на старті, рекомендую звернутися до фахівців, які займаються впровадженням ERP — деталі тут. Вони допоможуть підібрати модулі, налаштувати права, інтегрувати BAS ERP з банком і сайтом, адаптувати звіти. Впровадження — це процес, але коли обрано правильного партнера, він проходить керовано і результативно.
|
![]() |
![]() |
![]() |