![]() |
![]() |
#231 |
Новичок
|
![]()
Гуляли хлопець з дівчиною, підійшли до дому дівчини:
-Слухай, – говоре хлопець, – а пішли до мене? -Пішли, але мені потрібно переодягнутися, 5 хвилин почекай. -Переодяглась? -Так, все добре, пішли! І тут з балкона виглядає батько дівчини і їм навздогін: – Блять, посрала, а змивати я буду? |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Новичок
|
![]()
В СРСР не було сексу, але була хороша народжуваність. Тепер – усе навпаки. Можливо, нам знову варто відмовитися від сексу…
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Новичок
|
![]()
Сватається араб до українки: — Виходь за мене заміж красуню, все в тебе буде: золото й коштовності, тільки будеш ти в мене сьомою жінкою. — Та йди ти, я ще тільки за членом у черзі не стояла!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Новичок
|
![]()
Шановний Купідоне. Спираючись на останні події мого особистого життя: Якщо я тебе, сука, впіймаю, я тобі все пір’я на крилах, нахуй, повириваю, поламаю твій лук, ну і, думаю, здогадуєшся, куди стріли засуну.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Новичок
|
![]()
Інспектор ДАІ зупиняє авто. Звідти виходить дівчина напідпитку.Інспектор:- Так, їзда в нетверезому стані… Дівчина: – Сам ти п…зда!..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Новичок
|
![]()
Сьогодні мене зупинила інспектор ДПС Іваненко Л.А. і особистим прикладом довела, що наперекір логіці, серед жінок теж є підараси.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Новичок
|
![]()
Брутальні чоловіки не дрочать, брутальні чоловіки ї*уть кулак!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Новичок
|
![]()
— Я сразу сказала татуировщику что я натура тонкая, характер изменчивый, поэтому мне нужно что-то особенное. Мы несколько часов перебирали варианты, обсуждали нюансы, спорили…
— Что в итоге он тебе набил? — Морду! |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Пользователь
|
![]()
Единственная женщина которую слушает мужик, это та баба, что сидит в навигаторе.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Пользователь
|
![]()
Муж меня вчера отругал за то что не приготовила ужин, за это он меня изнасиловал.
– Никогда больше готовить не буду … |
![]() |
![]() |
![]() |