Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 06.01.2025, 12:28   #11
Marime
Местный

мне очень важно, чтоб качество косметики для волос было высоким...
Marime вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.01.2025, 11:01   #12
Alisik
Местный

Для качественного ухода за волосами я подобрала масочки и шампунь, взяла безсульфатный, заказ на него тут https://keratinpro.ua/ru/dohliad-za-...atnyi-shampun/ через каталог делала, шампунь отлично очищает волосы и восстанавливает их, попробуйте!
Alisik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.02.2025, 18:47   #13
Ниночка
Местный

Для відновлення волосся краще використовувати професійні засоби
Ниночка вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.02.2025, 14:27   #14
Аля Пестрикова
Местный

Цитата:
Сообщение от Ниночка Посмотреть сообщение
Для відновлення волосся краще використовувати професійні засоби
Звичайно що так і лише такі косметичні засоби справді працюють і покращують фактичний стан волосся. Тому маючи пошкоджене волосся варто саме професійні шампуні для волосся обирати, а не варіанти мас маркету, бо вони точно не допоможуть.... В мене після агресивного фарбника волосся було пошкоджене. Відновити його структуру допоміг ось цей шампунь марки Raywell, що був розроблений саме для фарбованого волосся
Аля Пестрикова вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.03.2025, 18:39   #15
oldfasi
Местный

Привіт всім! Я вже давно шукаю ідеальні засоби для догляду за волоссям, але розгубилася в різноманітті брендів та лінійок. Може, хтось поділиться досвідом: які шампуні, маски або несмивні засоби ви використовуєте для здорового блиску та міцності волосся? Де ви їх купуєте — в магазинах чи онлайн? Дуже цікаво дізнатися про ваші улюблені продукти та місця, де можна знайти якісну косметику за хорошу ціну. Дякую за поради!
oldfasi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.03.2025, 18:55   #16
albelen36
Местный

Моя подруга порекомендувала мені магазин косметики Clu https://clu.com.ua/ і це просто знахідка! В їхньому асортименті є все необхідне для того, щоб кожен день виглядати чудово. Придбала косметику для волосся, і результат перевершив усі очікування. Шампуні, маски та кондиціонери з натуральними інгредієнтами — волосся стало м'яким і блискучим, а головне, що вони не містять шкідливих компонентів. Також знайшла відмінні засоби для манікюру та педикюру, які дають чудовий результат, навіть без відвідування салону. Не можна не відзначити зручність покупок онлайн: завдяки швидкій доставці по всій Україні я отримала свою косметику вже через кілька днів. Якщо ви шукаєте якісну косметику для волосся чи манікюру, цей магазин — саме те, що вам потрібно! Я дуже задоволена своїми покупками, і тепер завжди замовляю тут, адже якість і обслуговування на найвищому рівні.
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.05.2025, 22:16   #17
Natalli
Местный

Шукаю ефективне холодне відновлення для волосся — який засіб порадите і де купити?
Natalli вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.05.2025, 08:55   #18
Asty
Местный

Цитата:
Сообщение от Natalli Посмотреть сообщение
Шукаю ефективне холодне відновлення для волосся — який засіб порадите і де купити?
Для ефективного холодного відновлення волосся зверніть увагу на інтернет-магазин ZAYA https://zaya.ua/kholodne-vidnovlennia/ який пропонує широкий вибір професійних засобів. Серед них варто відзначити маски від бренду deeply, які містять амінокислоти, ліпіди та протеїни для комплексного догляду. Також можна розглянути варіанти від Beneliss, наприклад, Cold Repair Recovery Moisturizing & Conditioning Hair Mask.
Asty вне форума   Ответить с цитированием
Ответ