Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 04.08.2026, 00:00   #1
Harun
Местный

По умолчанию Хто де купує зручні чоловічі кросівки за адекватні гроші?

Шукаю собі легку пару для ходьби та поїздок за кермом, бо в туфлях постійно бігати вже втомився. Дивився кілька варіантів у мережі, але там стільки сайтів, що просто очі розбігаються. Боюся натрапити на якусь дубову підошву, в якій ноги відваляться через годину. Мужики, поділіться досвідом, де зазвичай замовляєте, щоб і якість була нормальна, і по кишені не сильно вдарило?
Harun вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.08.2026, 19:29   #2
ardzo
Местный

Я якраз шукав собі легку пару для щоденних поїздок за кермом та роботи, бо в туфлях постійно ходити вже просто ноги відвалювалися. Розглядав купа різних варіантів на маркетплейсах, думав навіть замовляти з-за кордону, але чекати кілька тижнів взагалі не мав охоти. Сумнівався до останнього, бо купувати взуття без примірки для мене завжди лотерея, проте колега порадив один сайт. Перейшов туди, глянув чоловічі кросівки https://attico.ua/collection/cholovi...vichi-krosivky від бренду Attico і вирішив ризикнути. Забрав посилку, модель виявилася дійсно комфортною, підошва добре амортизує і на нозі виглядають акуратно. Особисто я залишився повністю задоволений цією покупкою, зекономив і гроші, і час.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Ответ