Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 18.07.2026, 14:06   #1
Harun
Местный

По умолчанию SEO аудит

Всім привіт! Маю питання до тих, хто вже займався покращенням свого сайту. Хочу замовити SEO аудит, щоб зрозуміти, які помилки заважають нормальному розвитку ресурсу і що можна виправити. Трохи гублюся серед великої кількості компаній, бо кожна пише, що саме вони найкращі, а хочеться знайти людей, які дійсно аналізують сайт, а не просто надсилають стандартний звіт. Можливо, у когось був позитивний досвід співпраці? Буду рада почути реальні думки та рекомендації.
Harun вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20.07.2026, 09:06   #2
новая
Местный

Уже понад рік займаюся розвитком інтернет-магазину дитячих товарів і постійно шукала способи покращити позиції сайту в пошукових системах. Знайома порекомендувала звернутися до команди seomarket, і я вирішила спочатку замовити комплексний СЕО аудит https://seomarket.ua/blog/shho-take-...iyi-seomarket/ щоб зрозуміти реальний стан справ. Фахівці провели детальний аналіз усіх технічних аспектів ресурсу, перевірили індексацію, швидкість завантаження та коректність внутрішньої структури. Мене вразило, наскільки грамотно та зрозуміло вони пояснили кожну виявлену проблему, навіть якщо я не розумілася на технічних термінах. Після проведеного аудиту команда підготувала чіткий покроковий план виправлення помилок із пріоритетами за важливістю. Завдяки цьому я нарешті побачила, чому сайт не отримував достатнього трафіку попри якісний асортимент товарів. Спеціалісти не просто вказали на недоліки, а й одразу запропонували конкретні рішення для кожної проблеми. Дуже сподобався індивідуальний підхід та уважність до деталей мого бізнесу. Вже після впровадження перших рекомендацій я помітила покращення відвідуваності та зростання довіри пошукових систем до ресурсу. Щиро рекомендую цю команду всім, хто хоче отримати чесну та професійну оцінку свого сайту без прихованих нюансів.
новая вне форума   Ответить с цитированием
Ответ