Я часто чую запитання: чому ваші ножі служать так довго, навіть при активному використанні? Відповідь криється не в одному чарівному інгредієнті, а в комплексі дрібниць, які ми ретельно опрацьовуємо. По-перше, це підготовка металу. Ми не купуємо готові стрічки сталі, а обираємо листи вручну, перевіряючи їх на однорідність структури. По-друге, це геометрія заточування. Я відмовляюся від шаблонних кутів, які пропонують інтернет-довідники, і вибираю кут індивідуально під призначення ножа та тип роботи, яку виконуватиме власник. По-третє, це хвостовик, який проходить крізь все руків’я — я роблю його безперервним, щоб виключити поломки в найвідповідальніший момент. Ми витрачаємо години на полірування поверхонь, щоб зменшити тертя і захистити метал від корозії. Також ми уважно слухаємо відгуки наших постійних клієнтів, щоб вдосконалювати кожну модель. Якщо хтось каже, що рукоятка могла б бути зручнішою, ми повертаємося до креслень і змінюємо ергономіку. Цей цикл постійного покращення триває вже роками, і саме він дозволяє нам створювати ножі, які не підводять навіть у найскладніших умовах. Я пишаюся тим, що можу запропонувати вам саме такий рівень надійності. Ознайомитися з деталями:
https://www.04597.com.ua/list/563872 .