Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 22.06.2026, 12:21   #1
vysoczkij
Местный

По умолчанию Думав, що права вже втрачені. Виявилось — ні

Коли мені вручили протокол за статтею 130, я навіть не уявляв, що з цим можна щось зробити. Здавалося, штраф і рік без прав — це вже вирок. Але друг порадив звернутись до «Прасолов та Партнери» https://prasolovpartners.com/ , і я радий, що послухав. З першого дня все було інакше, ніж я очікував — мене закріпили за персональним менеджером, який пояснював кожен крок і завжди був на зв'язку. Адвокат запросив усі матеріали справи: протокол, акт огляду, відео з бодікамери — і детально все вивчив. Виявилось, що під час оформлення протоколу були допущені процесуальні порушення, які я б сам ніколи не помітив. Саме на цьому і була побудована стратегія захисту. На засідання суду мені йти не довелось — адвокат представляв мої інтереси самостійно, я просто отримував оновлення від менеджера. «Прасолов та Партнери» працюють на ринку 10+ років, провели 5000+ справ і в 81% випадків досягають результату на користь клієнта. Це не слова — я переконався на власному досвіді. Справу закрито, права збережено, штрафу немає.
vysoczkij вне форума   Ответить с цитированием
Ответ