Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 16.06.2026, 11:18   #1
Builder
Местный

По умолчанию Яку суму зазвичай схвалюють при першому кредиті на картку?

Планую вперше подати заявку на онлайн позику, потрібна сума близько п'ятнадцяти тисяч гривень на термінову заміну зчеплення в машині. Скрізь у рекламі пишуть про ліміти до двадцяти чи навіть тридцяти тисяч для нових клієнтів. Цікавить реальний досвід, скільки зазвичай схвалюють з першого разу. Чи є сенс сподіватися на всю суму, чи система автоматично зріже ліміт до мінімуму.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2026, 11:19   #2
gonshchik_petr
Местный

Розраховувати на максимальну суму з першого разу точно не варто, автоматичний скоринг зараз дуже сильно перестраховується. Мені при першому зверненні замість запитаних десяти тисяч погодили всього чотири тисячі. Система жорстко оцінює твою кредитну історію, наявність інших відкритих позик і навіть вік. Якщо в реєстрах взагалі немає плям, то реальний ліміт буде в районі п'яти або семи тисяч, але п'ятнадцять новачкові навряд чи дадуть.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2026, 11:19   #3
Builder
Местный

Такий розклад мені не дуже підходить, адже мені меншої суми просто не вистачить на серйозний ремонт авто. Якщо я спробую відправити анкети одночасно у кілька різних фінансових організацій, чи допоможе це зібрати необхідні гроші частинами?
Мене хвилює, чи не заблокує мене автоматична система через занадто велику активність та купу запитів в один день. Також підкажіть, після якого за рахунком вчасно закритого договору вони зазвичай починають самостійно підвищувати доступний ліміт.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2026, 11:19   #4
gonshchik_petr
Местный

Одночасно спамити заявками у десять місць не варто, бо це відображається в бюро кредитних історій і скоринг почне ліпити відмови через підозрілу активність. Оптимально вибрати дві перевірені компанії. Для аналізу ринку та підбору умов краще використовувати спеціальні сервіси порівняння.
Я свого часу дивився варіанти через FreeStyle Credit, де розписані умови для новачків. Можеш вивчити пропозиції за посиланням https://freestyle-credit.com.ua/uk/p...edyt-na-kartku щоб одразу бачити реальні ліміти та вимоги.
Початкову суму піднімають вже після першого вчасно повернутого займу, іноді одразу вдвічі. Головне заповнюй анкету чесно, без помилок, бо будь-яка невідповідність з реєстрами веде до відмови.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Ответ