![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Підкажіть нормальний магазин для таких покупок, бо вже втомилась від дивних сайтів, де або асортимент слабкий, або все виглядає як якийсь сумнівний маркетплейс. Хочеться знайти місце, де можна спокійно вибрати іграшки для дорослих, щоб був нормальний опис, адекватні ціни й без проблем із доставкою. Особливо цікавлять вібратори та щось якісне для пари, а не одноразовий пластик.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я нещодавно теж довго шукала щось адекватне й у результаті замовляла через секс шоп NoTaboo. Мені сподобалось, що там усе зроблено нормально для людей: категорії зрозумілі, багато моделей у наявності, є детальні характеристики й не треба гадати, що саме приїде. Я брала вібратор із силікону https://aaaa.in.ua/uk/igrushki/vibra...alloimitatory/ та ще один компактний варіант для подорожей — якість реально хороша, без стороннього запаху й виглядає все дуже акуратно. Ще плюс, що упаковка була повністю непримітна, ніхто не зрозуміє, що саме всередині. Якщо шукаєш саме розділ із вібраторами та фалоімітаторами, то дивись тут: секс шоп NoTaboo — там вибір реально великий, від простих моделей до більш дорогих і технологічних.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|