Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Музыка, кино, театр, клубы...

Музыка, кино, театр, клубы... Музыка, кино, театр, клубная жизнь города...

Ответ

Опции темы
Старый 07.05.2026, 23:56   #1
Lalina
Местный

По умолчанию Люблю Бреда Пітта

Привіт усім! Останнім часом переглядаю старі фільми з Бредом Піттом і вкотре захоплююся його талантом. Здається, він з роками грає тільки краще. Підкажіть, які його ролі ви вважаєте найбільш недооціненими? Що ще можна подивитися з його участю, крім найбільш відомих голлівудських хітів?
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.05.2026, 00:26   #2
хх8хх
Местный

Я вас повністю підтримую, Пітт — це справжня легенда, і він вміє обирати дуже глибокі сценарії. Я нещодавно теж влаштувала собі тиждень кіно з його участю, бо хотілося чогось перевіреного часом. Ви знаєте, я раніше бачила лише його найгучніші проєкти, але потім натрапила на одну цікаву статтю на порталі COMA. Там був крутий розбір його кар'єри та перелічені фільми, які варто подивитись з Бредом Піттом https://coma.in.ua/53693 , про які я навіть не чула раніше. Після цього я подивилася «Вавилон» та «Як боязкий Роберт Форд убив Джессі Джеймса» — це просто неймовірна акторська робота. Раджу вам зазирнути на цей сайт, бо там зібрано багато цікавих фактів про його ролі. Ви точно знайдете для себе пару нових стрічок на вечір. Приємного перегляду, він того вартий!
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Ответ