![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Моєму малюку виповнилося два місяці, і я дуже переживаю через початок годування твердою їжею після материнського молока. Боюсь, що маленькі зубки не впораються з гранулами, а чутливий животик відреагує діареєю або відмовою від їжі. Ніяк не зважуся вибрати перший раціон, щоб забезпечити правильний ріст без зайвого дискомфорту.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Кошенята насправді дуже швидко адаптуються до дорослої їжі, якщо діяти поступово і не міняти марки щодня. Я переконана, що головна помилка новачків полягає у різкому переході на великі порції сухого продукту. Почніть із розмочування кількох гранул у теплій воді, щоб консистенція була звичною.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Наголошують на важливості вмісту молозива у складі перших сумішей, оскільки воно допомагає зміцнити імунітет у критичний період відлучення. Важливо додавати новий продукт потроху до вологого корму, збільшуючи частку сухого протягом десяти днів. Такий плавний підхід дозволяє ферментам підшлункової залози адаптуватися до складних вуглеводів та протеїнів без ризику виникнення запальних процесів у кишечнику.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Пользователь
|
Цитата:
На сайті Purina® можна знайти лінійки, які спеціально адаптовані під потреби кошенят на різних етапах їхнього першого року життя. Завдяки спеціальним формулам, ви зможете підтримати розвиток мозку та зору малюка за допомогою омега-3 жирних кислот. Це дуже важливо, адже саме зараз закладається фундамент здоров'я на все майбутнє життя тварини. Такий підхід допоможе уникнути будь-яких проблем із травленням та зробить процес переходу на тверду їжу абсолютно непомітним і безпечним. Спробуйте обов'язково почати саме з цих перевірених продуктів, бо вони реально відповідають усім фізіологічним вимогам маленьких хижаків.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|