![]() |
|
|||||||
| Городские новости и события Городские новости, события, анонсы, приглашения (события могут быть не только городского масштаба...) |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Привіт усім. Зіткнувся з такою проблемою, що татові після лікарні потрібен постійний нагляд і реабілітація, а ми з дружиною просто розриваємося між роботою та дітьми. Самі розумієте, що залишити людину в такому стані на цілий день — це величезний ризик. Шукав доглядальницю, але перевірених немає, а брати людину «з вулиці» трохи лячно. Хто був у схожій ситуації в Кропивницькому, як ви справлялися? Можливо, є якісь перевірені центри чи пансіонати?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Тримайтеся, це справді важке випробування для всієї родини. З власного досвіду скажу, що доглядальниця — це не завжди вихід, бо вона не зможе надати фахову медичну допомогу, якщо раптом щось трапиться. Я б радила вам звернути увагу на спеціалізовані заклади, де є хоча б мінімальний штат медсестер. Це дасть вам спокій, що людина не сама і під наглядом фахівців 24/7.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я якраз минулого року шукала щось подібне для своєї тітки, бо вона після перелому шийки стегна взагалі не могла піднятися. Об’їздили кілька місць, і зрештою Будинок для літніх людей у Кропивницькому Грааль став для нас найкращим варіантом. Там дуже людяне ставлення, що зараз рідкість. Тітка спочатку вередувала, але коли побачила, що там смачно годують і є з ким поговорити вечорами, то швидко адаптувалася. Мені подобається, що там затишно, як удома, і територія доглянута.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Дуже дякую за пораду, візьму собі теж на замітку. Ви головне не поспішайте і поїздіть подивіться самі, як там усе влаштовано всередині. Думаю, що професійний догляд — це набагато чесніше і по відношенню до батька, і по відношенню до вашого життя. Важливо, щоб рідна людина була в безпеці, тоді і у вас серце не буде так боліти.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|