Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Городские новости и события

Городские новости и события Городские новости, события, анонсы, приглашения (события могут быть не только городского масштаба...)

Ответ

Опции темы
Старый 11.04.2026, 17:43   #1
Kott
Местный

По умолчанию Будинок для літніх людей у Кропивницькому

Привіт усім. Зіткнувся з такою проблемою, що татові після лікарні потрібен постійний нагляд і реабілітація, а ми з дружиною просто розриваємося між роботою та дітьми. Самі розумієте, що залишити людину в такому стані на цілий день — це величезний ризик. Шукав доглядальницю, але перевірених немає, а брати людину «з вулиці» трохи лячно. Хто був у схожій ситуації в Кропивницькому, як ви справлялися? Можливо, є якісь перевірені центри чи пансіонати?
Kott вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.04.2026, 17:43   #2
Касима
Пользователь

Тримайтеся, це справді важке випробування для всієї родини. З власного досвіду скажу, що доглядальниця — це не завжди вихід, бо вона не зможе надати фахову медичну допомогу, якщо раптом щось трапиться. Я б радила вам звернути увагу на спеціалізовані заклади, де є хоча б мінімальний штат медсестер. Це дасть вам спокій, що людина не сама і під наглядом фахівців 24/7.
Касима вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.04.2026, 17:44   #3
Lola
Местный

Я якраз минулого року шукала щось подібне для своєї тітки, бо вона після перелому шийки стегна взагалі не могла піднятися. Об’їздили кілька місць, і зрештою Будинок для літніх людей у Кропивницькому Грааль став для нас найкращим варіантом. Там дуже людяне ставлення, що зараз рідкість. Тітка спочатку вередувала, але коли побачила, що там смачно годують і є з ким поговорити вечорами, то швидко адаптувалася. Мені подобається, що там затишно, як удома, і територія доглянута.
Lola вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.04.2026, 17:45   #4
Сева
Местный

Дуже дякую за пораду, візьму собі теж на замітку. Ви головне не поспішайте і поїздіть подивіться самі, як там усе влаштовано всередині. Думаю, що професійний догляд — це набагато чесніше і по відношенню до батька, і по відношенню до вашого життя. Важливо, щоб рідна людина була в безпеці, тоді і у вас серце не буде так боліти.
Сева вне форума   Ответить с цитированием
Ответ