Цитата:
Сообщение от терлям
Підкажіть, будь ласка, які зараз українські бренди одягу реально варті уваги, якщо хочеться чогось стильного, але без переплати за ім’я? Останнім часом часто бачу рекламу локальних марок, але не розумію, де справді хороша якість, а де просто гарна картинка. Цікавлять речі, які не втратять вигляд після кількох прань і будуть доречні не один сезон.
|
Останнім відкриттям для мене став Naviale
https://naviale.ua/ , бо там відчувається логіка у кожній колекції і речі не виглядають випадковими. Асортимент побудований так, що легко скласти декілька образів із мінімальної кількості позицій, і це значно спрощує життя. Приємно, що український брендовий одяг у них подається через капсульний підхід до створення гардеробу, коли кожна річ доповнює іншу і немає відчуття перевантаження шафи. Я брала жакет і штани — виглядають стримано, але дорого, при цьому зручні у щоденному носінні. Звернула увагу ще й на те, як тримають форму після прання — це реально важливо, бо часто саме тут видно різницю між масмаркетом і якісною річчю. Тепер планую взяти ще щось із базових позицій.