Цитата:
Сообщение от Builder
Всім привіт. Дивлюся варіанти авто з пробігом уже кілька тижнів і помічаю, що з кожним днем стаю обережнішим. Спочатку здавалось, що достатньо перевірити технічний стан і все. Але чим більше читаю історій, тим більше розумію, що проблеми часто починаються не з мотора, а з минулого авто. Не хочеться купити машину, а потім дізнатися, що з нею були серйозні історії. Підкажіть, будь ласка, як ви підходите до перевірки саме «фону» автомобіля і що варто зробити ще до живого огляду.
|
Я теж довго розглядала авто з пробігом і помітила, що перевірка лише технічного стану часто не дає повної картини. Проблеми можуть ховатися в минулому авто — ДТП, перебитий пробіг або серйозні ремонти кузова. Тому перед оглядом я завжди перевіряю історію автомобіля, документи і сервісну книжку, а також користуюся перевіреними ресурсами та офіційними салонами. Особисто я зупинилася на автосалоні Lexus
https://www.kyiv-airport.lexus.ua/ Там пропонують авто з перевіреною історією, офіційними документами та гарантією. Менеджери допомагають розібратися з усіма нюансами, а перед тест-драйвом можна переконатися у прозорості та надійності машини.