Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 25.06.2025, 10:13   #1
Мартын
Местный

По умолчанию Хочу перейти на вейп

Друзі-вейпери, привіт! Надумав перейти на Vaporesso XROS 3 mini, бо хочу щось компактніше для поїздок. У моєму місті вибір мізерний, тому шукаю нормальний інтернет-магазин, де можна замовити без сумнівів щодо якості й комплектації. Хто вже брав XROS 3 mini онлайн — поділіться, будь ласка, своїм досвідом оформлення і доставки.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.06.2025, 10:13   #2
Teer
Местный

Брав свій XROS 3 mini на початку весни. Замовлення оформив за кілька хвилин, оплатив карткою, одразу отримав трек-номер. Кур’єр доставив за два дні, все в заводській плівці, усі пломби цілі.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.06.2025, 10:14   #3
Калина
Местный

Я теж купував онлайн, але оплатив при отриманні — хотів спершу перевірити товар. Принесли в щільній пухирчастій упаковці, у комплекті був кабель, мануал і запасний картридж. Працює вже третій місяць без нарікань.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.06.2025, 10:14   #4
Парфонтий
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Я теж купував онлайн, але оплатив при отриманні — хотів спершу перевірити товар. Принесли в щільній пухирчастій упаковці, у комплекті був кабель, мануал і запасний картридж. Працює вже третій місяць без нарікань.
Я замовляв вапорессо хрос 3 мини https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/...os-3-mini.html в цьому інтернет-магазині, кілька тижнів тому, бо теж шукав щось компактне для подорожей. Сайт зручний, товар описаний детально, одразу видно, що магазин працює з оригінальною продукцією.
Після оформлення мені зателефонували, підтвердили замовлення, уточнили деталі й одразу відправили. Доставка була Новою поштою, приїхало через два дні, все добре запаковано — коробка ціла, пломби на місці, все нове і чисте. Окремо замовляв ще картриджі для поду, і менеджер одразу підказав, які саме підійдуть. Рекомендую цей магазин, бо швидко, чітко і без неприємних сюрпризів.
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.07.2025, 12:23   #5
Marime
Местный

да, отличная идея, я вот как раз перешла на вейп, пересмотрев варианты, лучший выбрала через онлайн каталог тут https://aladin.kiev.ua/ua/elektronnye-sigarety/ , на сайте широкий выбор и есть разные ароматы, посмотрите, думаю свой любимый выбрать сможете
Marime вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.03.2026, 12:09   #6
oldfasi
Местный

Народ, цікаво, де ви зараз замовляєте рідини та всякі штуки для вейпу? Раніше мав один магазин, де все брав, але там вибір став якийсь дуже скромний. Хочеться знайти місце, де можна нормально розгулятися: різні смаки, новинки, аксесуари. І бажано, щоб доставка не їхала тиждень. Якщо чесно, люблю, коли замовив — і через день уже забрав. Поділіться, будь ласка, де зараз найкраще з цим?
oldfasi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.03.2026, 12:11   #7
ardzo
Местный

Чесно кажучи, я не очікував, що вейпи можуть настільки змінити моє ставлення до куріння. Після звичайних сигарет різниця відчувається одразу: немає попелу, не залишається неприємного запаху тютюну, та й сам процес значно приємніший. Вейпи працюють за рахунок нагрівання спеціальної рідини з нікотином та ароматизаторами, утворюючи пару, яку вдихаєш. Через це відчуття більш м’яке, а різноманіття смаків просто величезне. Мені особливо подобається, що можна експериментувати і знаходити нові цікаві поєднання. Коли шукав, де купувати пристрої, натрапив на parotyag цей магазин, виявилося, що там дійсно широкий вибір: одноразові електронні сигарети, под‑системи, моди та багато різних рідин. Ціни при цьому цілком доступні, що теж важливо. Тепер рекомендую його знайомим, бо знаю, що там можна знайти якісний товар. Вейпінг став для мене приємною альтернативою традиційному курінню.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Ответ