![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Доброго дня! Хочу спитати поради: мої вії дуже тонкі і не дуже довгі, і я вагаюся, чи варто брати об’ємну туш. Бо іноді об’ємні туші роблять вії важкими або склеюють їх, а мені важливо, щоб вигляд був природний, але при цьому очі виглядали виразніше. Може, хтось із досвідом користування тонкими віями підкаже, які туші реально працюють і не обтяжують?
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Ой, у мене була така сама проблема! Тонкі вії завжди здавалися майже непомітними, і я боялася, що об’ємна туш їх склеїть або буде виглядати неприродно. Але насправді важливо підібрати правильну формулу і щіточку. Я знайшла кілька тушей, які реально додають об’єму і при цьому не роблять вії важкими. Головне наносити тонкими шарами і трохи підкручувати щіточкою — тоді навіть дуже тонкі вії виглядають доглянуто і виразно.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Дякую за поради! Це дуже допомагає зрозуміти, як правильно користуватися тушшю. А підкажіть, будь ласка, чи ця туш довго тримає ефект об’єму протягом дня і чи не обсипається? Бо я хочу, щоб макіяж був охайним навіть після кількох годин на роботі, а не з ефектом “павучих лапок”. І чи підходить вона для щоденного використання?
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Я можу точно сказати, що туш для вій Maybelline New York https://maudau.com.ua/category/tush-...lline-new-york справді підходить для тонких вій, якщо правильно її наносити. Вона додає об’єму, не склеює вії і не обтяжує їх, навіть при декількох шарах. Особливо зручно, що ефект тримається весь день, вії залишаються підкрученими і виразними, без обсипання. Для щоденного макіяжу це ідеальний варіант, бо очі виглядають живими, а сам процес нанесення швидкий і комфортний. До того ж формула туші досить м’яка для чутливих очей, так що можна не переживати про подразнення. Рекомендую спробувати саме її тим, хто хоче об’єм без тяжкості на віях і природний вигляд на весь день.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|