![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Планую змінити мийку на кухні і хочу саме гранітну, бо чув, що вони дуже практичні. Але не розумію, чи варто переплачувати за граніт, і з якими труднощами можна стикнутися при використанні. Хтось має досвід з гранітними мийками? Як вони поводяться в побуті, чи легко їх чистити, чи не бояться вони плям від чаю чи кави?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я вже більше року користуюсь гранітною мийкою на своїй кухні. Вона дійсно не боїться подряпин, і від води чи харчових плям лишається лише легке протирання. Для мене важливо, що граніт не залишає слідів від гарячих каструль, що трапляється часто під час готування. Єдиний момент уникайте абразивних чистячих засобів, вони можуть зробити поверхню менш блискучою. Але загалом я дуже задоволений вибором.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Мій досвід з гранітною мийкою теж позитивний. Вона не схильна до появи іржі і її зовнішній вигляд тримається дуже добре. Ще мені подобається, що така мийка добре поєднується з різними стилями кухонь: і з сучасними, і з класичними. Важливо правильно підібрати розмір, щоб не відчувати дискомфорту під час миття великого посуду. Якщо правильно підібрати форму і глибину, то гранітна мийка стане дуже зручним елементом кухні.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Завдяки цим порадам я вибрав гранітну мийку Franke, і вона чудово вписалась в мій інтер’єр, легко чиститься, не боїться плям і температурних перепадів. Якщо вам важливо, щоб гранітна мийка була і практичною, і стильним елементом кухні, прочитайте цю статтю і спробуйте саме гранітну мийку Franke, бо це рішення, про яке я не шкодую.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|