![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Вітаю! Ось зацікавилася базою боржників на сайті Мін'юсту. Користувалася кілька разів, зручно, що є пошук за ЄДРПОУ. Але виникає питання: наскільки оперативно туди потрапляє інформація? Чи може бути так, що борг вже погашено, а запис ще висить? Як ви використовуєте цю базу в своїй роботі — для регулярної перевірки партнерів чи лише в разі виникнення сумнівів? Давайте обміняємося спостереженнями!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Мені дуже сподобався сервіс, який дозволяє шукати контрагентів по коду ЄДРПОУ та отримувати повне досьє. Особливо корисна функція мін'юст база боржників https://edrpou.ubki.ua/ua/edrpou-dat...btors-register адже я завжди хочу бути впевнена, що компанія-партнер не має непогашених боргів. Завдяки цьому сервісу я швидко перевіряю усі юридичні особи, з якими планую співпрацювати, отримуючи актуальну інформацію про їхню діяльність та фінансову стабільність. Інтерфейс простий та інтуїтивний, а всі дані подаються у вигляді зрозумілих звітів. Це економить мій час і дозволяє приймати рішення швидко та безпечно. Тепер я відчуваю справжній контроль над вибором партнерів і рекомендую цей сервіс всім своїм колегам, які цінують надійність у бізнесі.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|