![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Порадьте, де у Львові можна нормально підрізати кігті коту, щоб без крові і істерик? Маю британця, у нього судини дуже глибоко проросли, чорні кігті, нічого не видно. Минулого разу сам спробував - зачепив живе, кіт тепер шипить, як тільки бачить кусачки. Хочу знайти майстра, який має хороше освітлення і руки з того місця, щоб зробити це акуратно. Боюсь знову травмувати тварину.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Розумію, з чорними кігтями це завжди лотерея, якщо немає досвіду. Я свого шотландця воджу в салони, бо мої нерви не витримують. Зазвичай це коштує копійки, гривень 200, зато роблять швидко. Раджу шукати не просто грумера-універсала, а того, хто вміє працювати з котами. Бо собачники часто звикли, що пес терпить, а кіт може і лапою дати. Спробуй подзвонити в Go-Groom, там зазвичай адекватні майстри.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Та от власне, що боюся потрапити на стажера, який вчиться на моєму коті. Він у мене хлопець характерний, якщо зроблять боляче - більше нікого до себе не підпустить. Тому шукаю варіант, де гарантовано стерильно і безпечно. Може краще звернутися у ветеринарну клініку на таку процедуру? Мені здається, лікарі краще знають анатомію і якщо раптом щось піде не так, то зможуть професійно допомогти. Бо в звичайній перукарні часто навіть кровоспинного немає під рукою, крім перекису.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
кщо тобі потрібна гарантована стерильність і професійний підхід до безпеки, то краще одразу звертайся в ZooVet - там грумінг у Львові https://portal.lviv.ua/news/2025/11/...-kotiv-u-lvovi роблять на найвищому рівні. У них грумінг-зона інтегрована з ветеринарією, тому інструменти проходять повну медичну стерилізацію, а майстри працюють дуже обережно, бо знають ціну помилки.
Щодо фіксації: вони вміють працювати зі складними тваринами без насилля. Часто використовують метод загортання в рушник (залишаючи тільки одну лапу) або спеціальні захисні ковпаки на мордочку, які знімають візуальний подразник. Головне при записі попередь адміністратора, що кіт наляканий попереднім досвідом. Тоді вам виділять трохи більше часу, щоб майстер міг спочатку дати тварині звикнути до запахів і звуків, а не різати з порога. Також раджу не затягувати з візитом, бо якщо кіготь переростає і впивається в подушечку, це вже потребує ледь не хірургічного втручання, і там болючіше. В клініці це зроблять максимально швидко і без зайвого стресу.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|