![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Який автобусний перевізник має найкращий онлайн-сервіс (бронювання, квитки, повернення)?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Коли потрібен автобус київ львів, я звертаюся лише до pavluks-trans. Жодного разу не мала проблем: завжди чіткі відправлення, комфортні сидіння й нормальна температура в салоні. Для мене важливо, щоб перевізник був стабільним і відповідальним — і ця компанія саме така. Тому й довіряю їм кожну свою поїздку.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Подорожуй з комфортом з Kordon BUS — купуй онлайн квиток до Європи й отримуй e-ticket одразу на телефон. Зручні сучасні автобуси з Wi-Fi, USB/220 В, кондиціонером та багажем. Денні й нічні рейси, доступні знижки для дітей, студентів, військових і пенсіонерів. Швидко, зручно, вигідно — обирай маршрут і вирушай! 🚌 Європа чекає!
https://kordon-bus.com.ua/ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
Звісно, якщо шукати одного перевізника, то краще зразу шукати його сайт, але що робити коли потрібно підібрати рейс ?) Правильно, попробувати через Гугл. Але зазвичай там проблема, тому що агрегатори валять рекламою. Я особисто користуюсь сервісом Автовокзалів Квитки на автобус онлайн, це і зручно і має підтримку інфраструктури. Без переплат, зразу квиток на почту. А якщо ж на карті немає грошей, то просто їм позвоню і забронюю без передоплати.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|